MEDAR - Funetin media-arkisto
Selaus:

Yhteystietoja

Medar-metatietokannassa viitattu sisältö on oletusarvoisesti vapaasti katsottavissa internetissä ei-kaupallisessa tarkoituksessa. Muusta käytöstä, mukaanlukien teoskopioiden valmistaminen ja jakelu, on sovittava erikseen oikeuden haltijoiden kanssa ellei toisin ole mainittu. Oikeuden haltijat tavoittanee ohjelman tekijätietojen perusteella, CSC ei huolehdi oikeuksien hallinnoinnista muuten kuin omien tuotantojensa osalta. Niiden tiimoilta voitte ottaa yhteyttä esiintyjään tai CSC:n asiakaspalveluun

Itse Medar-metadatatietokannan tekniikkaa koskevat vikailmoitukset, ideat, kommentit ja kyselyt voitte lähettää osoitteeseen medar graphical representation of a character that some think bears resemblance to the anatomy of a cat tv.funet.fi tai ottaa yhteyttä Harri Salmiseen CSC:ssä.

Median jakelupalvelimien ongelmissa tarkistakaa ensin, että soittimenne toimii muiden samaa formaattia tarjoavien palvelimien kanssa, jonka jälkeen voitte lähettää tarkan kuvauksen mukaanlukien virheilmoitus, URL ja ajankohta jakelupalvelinta (videon käynnistyslinkissä näkyvä palvelin) ylläpitävälle taholle, joita ovat esimerkiksi:

*.funet.fi
CSC / Funet NOC
*.helsinki.fi
Helsingin Yliopiston tietotekniikkaosaston videopalvelut